Een Energie contract op een eerlijke manier afsluiten

Als Zzper ga jij helemaal zelfstandig energieadviezen met de daarbij horende energiecontracten afsluiten. Mocht het verkopen en adviseren echt in jou bloed zitten, maar het nog onduidelijk is hoe het tot stand komen van het klant contact en het afsluiten van het uiteindelijke contract in zijn werk gaat hebben wij onderstaand even alles op een rijtje gezet.

1. Als ZZPer werk je wanneer je wilt en waar je wilt. Doordeweeks kun je werken tussen 09.00 en 22.00 en in het weekend enkel op de zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

2. Op het moment dat jij aan het werk wilt gaan log je in op jou bel-platform en administratie account. Met deze 2 platformen kun je helemaal zelfstandig energieaanbiedingen doen en opstellen, versturen en laten tekenen.

3. In het bel-account worden geheel geautomatiseerd jou leads met veel bruikbare data getoond, zodat je precies weet wie je belt. Vanaf het moment dat de klant opneemt is het natuurlijk helemaal aan jou.

4. Zodra je een klant een mooie aanbieding hebt gedaan, komt natuurlijk de koopvraag. Zodra de klant hiermee instemt start jij het aanvraagplatform binnen het administratie account en ga je het contract opstellen voor de klant.

5. Zodra je alle benodigde informatie hebt uitgevraagd en opgesteld, verstuur je het contract naar de klant via email en sms.

6. Nu loop je samen met de klant door het contract heen, zodat de klant ook ziet dat jou hele energie aanbieding helemaal in orde is.

7. Nu ga jij de klant vragen om het contract te bevestigen. Vanaf dit moment krijgt de klant altijd 14 dagen bedenktijd.

8. Nu komt het punt dat je de klant nog even vraagt of er nog onduidelijkheden zijn en komt het gesprek tot zijn einde.


Een dergelijk gesprek duurt ongeveer 10-25 minuten.

Opgelet! Wij hebben slechts 40 plekken over! Dus stel jezelf nu de volgende vragen:

1. Wil jij eindelijk een stabiel inkomen opbouwen?
2. Wil jij voortaan in slechts enkele uren werken per dag even veel verdienen als iemand die 8 uur per dag werkt?
3. Wil je nooit meer ontslagen worden en in financiƫle problemen verzeilt raken.
4. Durf jij in jezelf te investeren?

Meld je dan nu aan via www.callcenterprogramma.nl

Een Energie contract op een eerlijke manier afsluiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schuiven naar boven