Hoe ziet jou werkdag eruit als ZZP energie verkoper?

Functie omschrijving:
Wanneer je aan de slag gaat als callcenter medewerker op ZZP basis dan werk je in principe gewoon waar jij wilt. Dus of vanuit huis of je komt gewoon gezellig aanschuiven in ons callcenter. Je benaderd mensen via de headset over de telefoon. Dit zijn zowel consumenten maar ook bedrijven.
Zodra men de telefoon oppakt begint jou job. Je introduceert je zelf en vraagt of je een vergelijking voor de klant mag maken. Daarna ga je kijken wat van besparing je kunt realiseren bij een verlenging en natuurlijk bij een overstap. Nu is het aan jou om te zorgen dat de klant hier dermate enthousiast voor wordt, zodat je dit meteen voor de klant kunt afsluiten.
Nu ga jij alle informatie netjes invoeren zodat het op het voorlopige contract kan worden verstuurt. Nadat je het contract hebt verstuurd ga je er nog even met de klant door heen. Waarna je aan de klant vraagt of ze het willen tekenen en digitaal terugsturen. Vanaf dit moment heb jij een energie contract verkocht!

ZZP Arbeids voorwaarden:
Wij betalen jou per contract een hoge vergoeding. Je kunt dan gemiddeld ongeveer tussen de 2500 en 6000 euro verdienen op fulltime basis.
De gemiddelde ZZPer zal ongeveer 250€ per dag behalen. Het inwerk traject, script uitleg en trainingen kun je gewoon op kantoor volgen, verder heb je de vrijheid om elders aan de salg tegaan zoals in een thuiskantoor.

Vereisten voor de ZZP functie:
– Je bent altijd lekker gemotiveerd,
– kunt je goed inleven in de klant
– heel veel doorzettingsvermogen.
– wij adviseren om zeker 32 uur per week aan de slag te gaan.
– Je wordt beloont aan de hand van jou prestaties.
– Goed beheersen van de Nederlandse taal is natuurlijk wel een pre.

Hoe ziet jou werkdag eruit als ZZP energie verkoper?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schuiven naar boven