Wat houd het in?

Als ZZP Energie adviseur ga jij in principe aan de slag aan de lijn. Je krijgt toegang tot ons contract platform en ons belsysteem. Vervolgens ga jij met je computer/laptop en natuurlijk een headset aan de slag. Zodra je inlogt en je eigen inroostert voor de dag kun je direct aan de slag gaan. Het belsysteem is elke dag gevuld met nieuwe consumenten maar ook bedrijven. Jij gaat deze personen bellen een goed en duidelijk verhaal of je mag kijken of ze op hun huidige energielasten kunnen besparen. Dit ga jij samen met de klant uitzoeken, waarna jij de klant een mooi voorstel doet. Zodra de klant instemt dat je het voor hem of haar mag regelen, stel jij een voorlopig contract op. Nadat je deze per email en sms naar de klant verstuurt loop je hem samen met de klant helemaal door. Nu ga jij vragen of de klant het contract digitaal wilt accepteren. Op dit moment heb jij jou eerste energie contract verkocht!

Wat kan je ermee verdienen!
Je zat vast al naar dit onderdeel te zoeken! Als je helemaal zelfstandig een samenwerking met mij aan gaat. Dan ga jij tientallen Euro’s per afgesloten contract verdienen. Je zult merken dat je 200 euro of meer per dag kunt gaan verdienen. Zorg er gewoon voor dat wanneer je werkt je ook echt een killer focus hebt! Alle tips en tricks hoe je een sales gesprek op een eenvoudige manier in een contract kunt omzetten ga ik jou middels mijn online cursus aanleren.

Nu is het tijd om de eerste GROTE of beter gezegd SUPER BELANGRIJKE STAP te zetten. Klik even door naar mijn Callcenter masterclass en ik leer jou voortaan met gemak een super mooi inkomen te realiseren binnen de sales!

Schuiven naar boven