ZZP Callcenter Nijmegen

Welkom op het ZZP Callcenter van Nijmegen. Ideaal voor elke ZZP’er die meer flexibiliteit wil ervaren om op een leuke manier een hoop geld te verdienen binnen en rondom ons Callcenter in Energie.

Hoe werkt het precies?

Bij ons heb je de mogelijkheid om zowel op locatie als op afstand onder ZZP basis energie aan de man te brengen. Wij vinden het belangrijk dat jij hier goed aan verdient en daarom bieden wij ook hoge commissies aan. Ons samenwerkingsverband is hier specifiek op ingericht. Bij ons tref je dan ook eerlijke en marktconforme vergoedingen.

Daarnaast vinden wij transparantie erg belangrijk. Ons systeem is zo ingericht dat jij altijd inzage hebt in jouw gesloten contracten. Hierin kun je precies zien wanneer een contract getekend is door de klant en wanneer deze eventueel geannuleerd wordt. Bij annuleringen of afgekeurde contracten staat altijd een reden. Jij mag hier dan ook actie op ondernemen. Wanneer je dat adequaat doet kun je van geannuleerde contracten alsnog sales maken.

Snelle wekelijkse uitbetaling

Daarnaast bieden wij een snelle uitbetaling. Waarvan je wellicht al op de hoogte bent is dat iedereen wettelijk gezien 14 dagen bedenktijd heeft. Dat is bij ons ook van kracht. Na deze 14 dagen bedenktijd wordt jouw gesloten contract naar de betreffende energieleverancier gestuurd. Dit proces duurt 5 weken. Jouw eerste uitbetaling geschiedt dan ook na 7 weken.

Klantervaring = belangrijk

Naast het inschieten van contracten is klantervaring één van onze belangrijkste waardes. Het is belangrijk dat de klant zich gewaardeerd voelt en met een goed gevoel de telefoon ophangt. Dit voorkomt annuleren en eventuele vragen achteraf.

Eigen invulling qua script

Je bent eigen baas en daarom mag jij ook zelf invulling geven aan jouw eigen belscript. Doordat je zelf een uniek script verzint in jouw eigen stijl, ben je uniek en maak je eerder sales. Wij hebben ook een script voor je, mocht je er niet uitkomen dan krijg je hier inzage in.

Verplichte onderdelen

Wij hanteren enkele verplichte onderdelen. Denk hierbij aan de gelegenheidsvraag, voorstellen en BMNR. Voor de rest ben jij helemaal vrij in je doen en laten. Indien je graag inzicht wilt in ons script dan is daartoe ook zeker de mogelijkheid.

Schuiven naar boven